Picture of Admin Usuario
Así fue la ponència de Mamen Salcedo (SES) en el Ateneu Barcelonés
by Admin Usuario - Wednesday, 5 November 2014, 4:15 PM
 

Carmen Salcedo: “Educació ètica: potencial i opcions per a entitats de formació esportiva”

[Esports i Ateneu del 27 de octubre de 2014]

En Miquel Àngel Barrabia, un dels coordinadors de la tertúlia ’”Esports i Ateneu”, inicia la sessió congratulant-se de que al voltant d’una quinzena d’ateneistes aficionats a l’esport ens haguem reunit per parlar sobre l’educació ètica en l’esport i recordar als assistents que la sinopsi de les diferents tertúlies realitzades es poden trobar al blog de tertúlies de l’Ateneu Barcelonès.

Així mateix, agraeix al contertulià Joan Lucas, President del Club Esportiu Vila Olímpica, haver proposat el tema i la ponent d’aquesta sessió.

Tot seguit, l’altre coordinador de la tertúlia, Xavier Bachs, va fer la presentació de la ponent, la doctora Carmen Salcedo Vereda.

La nostra ponent, especialitzada en Antropologia Americana per la Universitat Complutense de Madrid, es va doctorar en Antropologia Social i Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va obtenir el Premi Extraordinari de Doctorat 2010-2011.

Doctora Carmen Salcedo

Doctora Carmen Salcedo

Des de 1992 ha dissenyat i coordinat projectes socials i educatius a Amèrica Llatina i Espanya orientats a la inclusió social i educativa de col·lectius vulnerables, innovació social i promoció cultural. [Leer más]