Picture of Ramiro Tomé
I Torneig Vicente Ferrer - Sant Cugat Esport, FC. 1 i 2 de març a Sant Cugat del Vallès.
by Ramiro Tomé - Friday, 28 February 2014, 10:58 AM
 

Tot aprofitant la jornada de descans de la FCF del cap de setmana de l'1 i 2 de març, el nostre club ha organitzat el I Torneig Vicente Ferrer - Sant Cugat Esport FC que es celebrarà concretament el dissabte 1 entre les 8h. i les 21h. en dues seus, la mateixa ZEM Jaume Tubau i la ZEM La Guinardera de Sant Cugat del Vallès.

El torneig tindrà caire solidari i serà a benefici de la Fundació Vicente Ferrer. Agraïm sincerament la gran acollida que ha tingut el torneig entre els clubs convidats, molt especialment als arribats de més enllà las 4 comarques catalanes i als clubs de la ciutat de Sant Cugat del Vallès que s'han unit a nosaltres en aquest nou projecte solidari del Sant Cugat Esport FC.

Desitgem que sigui una jornada esportiva fantàstica i que la germanor i el fair-play siguin el més destacat de la mateixa.

Us adjuntem el quadrant de partits i el cartell del torneig on podeu trobar tots els clubs participants així com les entitats i empreses col·laboradores a qui, com no, agraïm el seu suport.

Que guanyi el millor!

Visca el futbol!! Sant Cugat Esport, FC.

.

[Font: Web del SantCu]

 

.
.
.
.
.